VadeVi
La Conca de Barberà promocionarà els seus productes

Carles Andreu, Concavins (Clos Montblanc), Gatzara, Mas Foraster i Rosa Mª Torres i altres cellers de la Conca representats pel distribuidor Vails de Vi Distribuidors seran a Reus Viu el Vi, els dies 17, 18, i 19 de juny, per promocionar els seus productes, potenciant i consolidant la seva presència en el mercat més proper.

La tercera edició de la fira es desenvoluparà a la Plaça Llibertat del divendres 17 al diumenge 19 de juny. Es passa, per tant, de la segona a la tercera setmana del mes de juny amb la voluntat clara de vincular-se encara més amb el gruix d’activitats de la Festa Major de Sant Pere de Reus. Enguany hi participaran més d’una cinquantena de cellers i hi haurà una àrea de restauració amb la presència d’una dotzena de proveïdors que oferiran delicadeses gastronòmiques amarades al territori.

També es repetirà el cicle musical paral·lel de la fira que va servir per tancar cadascuna de les jornades. Els Lax’n’busto seran al Parc de Sant Jordi el dissabte. I diumenge el grup de jazz The Street Soul Machine farà les delícies dels assistents a la mateixa plaça Llibertat. Però el cicle l’encetarà Joan Masdéu el divendres 17 a les Peixateries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa