VadeVi
La Cooperativa de Bot triomfa al XVII Concurs de vins de Móra la Nova

La Fira Agrícola Ramadera i Industrial de Móra la Nova dedica un apartat important a la Fira del Vi. De fet, l’esperit de la fira és promocionar i difondre els productes de la terra, entre ells els vins i caves i per tant, el certàmen adquireix cada any força importància. Aquest any s’ha celebrat la dissetena edició del concurs, en què hi han participat 21 cellers i cooperatives de les DO Montsant, Priorat, Tarragona i, especialment, de la Terra Alta.

Entre els cellers guanyadors destaca la Cooperativa de Bot que s’ha endut quatre premis. El Primer Premi en la categoria dels vins blancs de criança pel Llagrimes de tardor 2008; el segon premi en els blancs joves i en els negres reserva pel Clot d’Encís i el Llagrimes de Tardor 2005 respectivament; i el tercer premi dels vins rosats pel Clot d’Encís Rosat.

La Fira del Vi és un espai dedicat al tast, a la presentació dels vins novells i a la compra directa que cada cop guanya més adeptes i amb el qual es pretén difondre la riquesa vinícola de la zona. L’escola d’enologia de Falset i l’escola de capacitació agrària de Gandesa han tingut també un espai destacat durant la fira.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa