La DO Catalunya a l’estrena de Midsummer al Teatre Tantarantana

Un moment de la representació de l’obra al teatre Flumen de València. Foto: VADEVI.cat

El vins de la Denominació d’Origen (DO) Catalunya tornen al Teatre Tantarantana per a oferir una copa de benvinguda als assistents durant l’estrena del muntatge “Midsummer”, que tindrà lloc aquest dijous 24 de gener, a les 21 hores. A més, la DO Catalunya, en una acció conjunta amb el Teatre Tantarantana, ofereix promocions especials per a aquest esdeveniment pels amics dels seus perfils de Facebook .

“Midsummer” és una comèdia romàntica amb cançons, inspirada en ‘El somni d’una nit d’estiu’, en la qual dos personatges en plena crisi dels quaranta recuperen les ganes de viure. L’obra la protagonitzen Carles Alberola i Elena Fortuny i està dirigida per Roberto Romei. L’espectacle va ser la revelació del Festival Fringe d’Edimburg 2009.

Aquesta proposta forma part de la campanya La DO Catalunya surt a escena. Amb el missatge que el vi és cultura, es proposa tota una sèrie d’activitats de maridatges, que permetran als assistents aprofundir en la cultura vitivinícola del país mentre gaudeixen d’altres manifestacions culturals i artístiques.

Nou comentari