La DO Catalunya aterra a Badalona

Divendres i dissabte, nova cita de la campanya de la DO Catalunya a la botiga especialitzada Cristina Guillén Selecció

La Denominació d’Origen Catalunya ofereix aquest cap de setmana un nou tast de vins en el marc de la campanya de promoció a botigues especialitzades adherides a Contraetiqueta, Enoteques Associades de Catalunya. En aquesta ocasió, el tast serà a Cristina Guillen Selecció (C/ Canonge Baranera 95) a Badalona, el divendres 18 de novembre de 18.30 a 20.30 hores i el dissabte 19 de novembre de 11.30 a 13.30 i de 18.30 a 20.30 hores.

Cada setmana, una sommelier de la DO Catalunya presenta i ofereix tastos de diferents referències de la DO Catalunya a una de les botigues de Contraetiqueta. A més, els clients que adquireixin algun producte DO Catalunya a la botiga participaran en un sorteig mensual d’una visita a un dels cellers de la DO Catalunya i un sopar maridatge.

Amb aquesta campanya, que es realitza conjuntament amb Contraetiqueta, Enoteques Associades de Catalunya, la DO Catalunya recorrerà botigues especialitzades de bona part del país. Contraetiqueta és una associació sense ànim de lucre que pretén agrupar les botigues especialitzades en la venda de vins de Catalunya.

La DO Catalunya engloba 60.000 hectàrees a tota Catalunya, amb una visió innovadora i creativa del vi, comptant amb la confiança del consumidor, que l’ha convertit en la DO catalana que més ampolles de vi comercialitza. La DO Catalunya permet al viticultor elaborar el seu vi amb flexibilitat i llibertat, ja que compten amb 27 varietats de raïm autoritzades.

Nou comentari