La DO Catalunya marida vi amb cinema al Cinema diVí

La projecció de 'West Side History' el 5 de juliol al Castell de Montjuïc serà el tret de sortida

‘West Side History’ serà la primera pel·lícula del Cinema diVí

La DO Catalunya organitza, al llarg d’aquest estiu, la primera edició del cicle Cinema diVí , una proposta de maridatge entre vins DO Catalunya i cinema, que neix com un germà català del cicle Cinema Divino, que enguany celebra el seu desè aniversari a Itàlia, amb el seu epicentre a l’Emilia-Romagna.

Com a continuació de la campanya la DO Catalunya Surt a Escena (maridatge, teatre i vi), Cinema diVí oferirà tres oportunitats de maridatge entre els vins DO Catalunya i cinema. Aquestes tres primeres sessions de Cinema diVí tindran lloc en tres focus d’activitat durant l’estiu a Barcelona: la Sala Montjuïc, les Cotxeres de Sants i la Festa Major de Gràcia.

La primera sessió de Cinema diVí tindrà lloc el pròxim divendres 5 de juliol a la 11a edició de la Mostra de cinema a l’aire lliure de la Sala Montjuïc a partir de les 21 hores, amb la projecció de ‘West Side Story’, un musical que serveix també per agrair als diferents espais de teatre que han acollit els vins DO Catalunya durant la temporada 2012-2013.

Nou comentari