La DO Catalunya s’adhereix al programa Wine in Moderation

La iniciativa promociona l'ús moderat del vi i fomenta el canvi cultural necessari per a que la moderació es posi de moda

Una etiqueta de la DO Catalunya

La Denominació d’Origen (DO) Catalunya ha signat l’adhesió al programa europeu Wine in Moderation (El vi es gaudeix amb moderació), a la seva seu, a l’Edifici de l’Estació Enològica de Reus.

Han signat l’adhesió el President de la Denominació d’Origen Catalunya, Xavier Pié i Dols; el Secretari General de FIVIN, Domingo Valiente i el Secretari General de la Federación Española del Vino, Pau Roca. El programa Wine in Moderation promociona l’ús moderat del vi i fomenta el canvi cultural necessari per a que la moderació es posi de moda. A aquest conjunt de programes i accions que es deriven d’aquesta idea es denomina “Art de vivre” (capacitats, habilitats, virtuts humanes per a viure millor)

L’acte de signatura ha cmptat també amb la presència del Director General de l’INCAVI, Jordi Bort; del Director General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries Domènec Vila; i de l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer; així com del President la Cambra de Comerç de Reus, i altres entitats i institucions del sector vitivinícola català.

En finalitzar l’acte de signatura (19.30 hores), i en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Reus, tindrà lloc una sessió del cicle La DO Catalunya Surt a Escena, un maridatge de tres lectures dramatitzades a càrrec de l’actor, director i dramaturg Jordi Oriol, amb tres vins DO Catalunya.

Nou comentari