El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), i amb la col.laboració de l’Oficina Comarcal de l’Alt Empordà, participa en la fira Firagri de Figueres, que tindrà lloc de l’11 al 13 de març.

El director dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Jordi Raurich, participarà divendres, a partir de les 12 del migdia, en la inauguració d’aquest certamen, dedicat, principalment, a la maquinària agrícola i als serveis als agricultors.

L’estand institucional té com a objectiu la difusió de les línies d’actuació en els àmbits de l’agricultura, la ramaderia, la pesca, les infraestructures agràries, la formació, i la política alimentària, fonamentalment.

En concret, es farà difusió de l’oferta formativa de l’Escola de Capacitació Agraria (ECA) de l’Empordà, dels productes amb distintiu de qualitat DOP Oli de l’Empordà, vi DO Empordà i de la Marca de Garantia “E d’Empordà” que engloba l’arròs de Pals, la botifarra dolça de l’Empordà, els brunyols de l’Empordà i la ceba de Figueres, així com dels diferents productes de proximitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa