VadeVi
La DO Penedès anunciarà els guanyadors del seu 1r Concurs de Fotografia a la Fira del Gall

Seguint amb les celebracions del 50è aniversari de la DO Penedès, i amb l’objectiu d’apropar els vins al consumidor, el Consell Regulador de la DO Penedès estarà present aquest cap de setmana a la Fira del Gall de Vilafranca amb un espai propi a la Rambla de Sant Francesc, en el qual es realitzaran activitats informatives, així com tastos de vins.

Diumenge 19 de desembre a dos quarts d’una, la DO Penedès anunciarà els guanyadors del seu 1r Concurs de Fotografia. Està previst que Pere Regull, alcalde de Vilafranca, presideixi la cerimònia d’entrega de premis.

Més de 200 fotografies s’han rebut per participar al concurs, totes elles reflecteixen l’entorn vitivinícola del Penedès. De totes aquestes imatges, el jurat n’ha escollit 10 finalistes, que es poden consultar a la web www.dopenedes.es, d’entre les quals sortiran els tres guanyadors que s’emportaran importants premis en metàl·lic. Els set restants guanyaran un cap de setmana per a dues persones al Penedès.

El jurat ha estat format per Delfí Ramírez, de l’Associació Fotogràfica de El Vendrell; Miquel Rota, de l’Associació Fotogràfica Diafragma Vilafranca; Francesc Simó, ex fotògraf professional i representant de l’Unió Empresarial del Penedès, Rafael Vargas, de l’Associació Vinícola Catalana i Albert Iglesias, d’Eurogap, empresa consultora responsable del Pla Estratègic de la DO Penedès.

Durant tot el cap de setmana i, aprofitant sinèrgies amb la Fira del Gall, DO Penedès realitzarà tastos de Xarel·lo cada 15 minuts al seu stand.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa