VadeVi
La DO Tarragona, protagonista de Les Presències del Vi a l’Ateneu Barcelonès

El cicle Les Presències del Vi, organitzat per el vi A PUNT amb el restaurant de l’Ateneu Barcelonès ATN i la col·laboració de l’Incavi està a punt d’acabar. Després d’analitzar el present i futur dels vins de 9 denominacions d’origen catalanes, aquest dimecres és el torn de la DO Tarragona. Només quedarà analitzar i debatre dues denominacions més: la DO Terra Alta i la DO Cava, que tot i ultrapassar les fronteres de Catalunya “la podem veure com a catalana, substancialment”, tal i com puntualitza Oriol Pérez de Tudela, ànima de Les Presències del Vi.

La desena tertúlia del cicle, que se celebrarà aquest dimecres al vespre al Restaurant ATN comptarà, com ja és habitual, amb la participació de diferents cellers de la DO. En aquest cas hi participaran responsables del celler Mas Vicens, la Cooperativa de Nulles i el celler del Terrer.

“Veurem, acompanyats pel Consell Regulador d’una DO Lligada a la història vitivinícola i comercial més rellevant, com s’estructura un territori difús i ampli en l’actual món del vi”, explica Oriol Pérez de Tudela. El Port, un dels més importants del Mediterrani, ha jugat un paper important en el comerç de les comarques vitivinícoles dels voltants. Però més enllà de la història, la tertúlia analitzarà també el reenfoc de l’estratègia dels cellers i la modernització del sector.

La tertúlia s’organitzarà, com ja és tradició, a partir de dos moments diferenciats. D’una banda la presentació de la DO i els tres cellers amb un tast a les vuit del vespre per 5 euros i després el sopar tertúlia, que començarà a dos quarts de deu. El preu de la sessió completa és de 27 euros i per assistir-hi cal reservar plaça i inscriure’s a comercial@elviapunt.com, restaurantateneu@restaurantateneu.com o al mateix restaurant de l’Ateneu.


Jardí de l’Ateneu Barcelonès FOTO: ARXIU

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa