VadeVi
La DO Tarragona, protagonitza la Ruta de Tapes del Barri Antic de Cambrils

La iniciativa Ruta de Tapes del Barri Antic, promoguda pel Departament de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Cambrils, el Pla de Barris i amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola de Cambrils i la DO Tarragona, pretén promoure la restauració a través d’una de les característiques més arrelades al barri: la cultura de la tapa.

Així mateix, té com objectiu promocionar i dinamitzar a través la creativitat culinària. Aquesta edició incorpora algunes novetats. Per una banda, gràcies a la col·laboració més estreta amb la DO Tarragona , tots els vins que es podran degustar durant la ruta són vins d’aquesta denominació d’origen. D’aquesta manera es va un pas més enllà en aquesta segona edició, amb l’objectiu de maridar tapes i vins del territori .

Els cellers col·laboradors de la ruta
Vinícola de Nulles SCCL
Unió Corporació Alimentària SCCL (Reus)
Mas Vicenç (Cabra del Camp)
Mas Bella (Mas Molets, Valls)
Vins Padró (Bràfim)

Durant la primera consumició, es rebrà un carnet on cada bar o restaurant marcarà el pas per aquest. Un cop acabada la ruta pels 10 punts d’Esclat de sabors es pot participar en el sorteig de 10 lots de 3 ampolles de vi DO Tarragona, la visita i tast de vins a un celler de la DO Tarragona, a escollir entre Mas Vicenç, Mas Bella i Vinícola de Nulles, i una 1 ampolla d’oli de la Cooperativa Agrícola de Cambrils.


Un tast de la DO Tarragona a Cambrils FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa