Una de les principals publicacions de dedicades al món del vi, la revista Vivir el Vino, va lliurar a Madrid el “Premio Magnífico 2011 a la Mejor Zona Protagonista” a la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, en un acte que es va fer al Teatro Alcázar i que va ser conduït per la presentadora de la Cadena COPE Pilar Cisneros.

El president de la DOQ Priorat, Sal·lustià Álvarez, va recollir el premi i va agrair a l’organització aquest reconeixement. Es tracta d’un premi que atorga el Comitè de Tast de “Vivir el Vino” de la mà del seu director, Mateo Gelado, i que reconeix cada any la qualitat i la regularitat d’una zona vitivinícola concreta. L’any passat va recaure en la DO Rías Baixas, de Galícia.

La DOQ Priorat ha vist reconeguda, amb aquest premi, la fidelitat dels seus vins a un territori concret, molt característic, i que és precisament el gran valor que destaquen els experts internacionals com a tret distintiu dels vins del Priorat.

La revista “Vivir el Vino” forma part del grup que porta el mateix nom, i que edita cada any la “Guía 365 Vinos al año 2011”, en què es proposa una selecció de 365 vins, un per a cada dia.

Els premis “Magníficos 2011” reconeixen onze categories diferents. Tots els guanyadors d’aquesta edició es poden consultar a www.vivirelvino.com.

La DOQ Priorat és l’única reconeguda a Catalunya com a Qualificada i una de les dues úniques que existeixen a l’Estat espanyol, d’acord amb els requisits de qualitat i sistemes de producció que se segueixen en aquesta zona vitivinícola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa