La fada padrina i la DO Cava

El Consell Regulador del Cava col·labora amb la fira de disseny Product Design Madrid i hi anuncia la presència d'una fada padrina

Imatge de la Nota de Premsa de la DO Cava que crea confusió sobre els possibles atributs màgics de Rossana Orlandi

El Consell Regulador del Cava col·labora amb Product Design Madrid, una nova fira internacional per a dissenyadors que tindrà lloc del 13 al 16 de febrer de 2013 a la nova seu del Col·legi d’Arquitectes. És un esdeveniment expositiu i comercial de nova generació, el primer a l’Estat espanyol dedicat exclusivament al disseny de producte en vies de comercialització.

L’anècdota salta quan la nota de premsa anuncia que a la inauguració hi serà present: “Rossana Orlandi, la prestigiosa galerista i mecenes del disseny italià i fada padrina de la fira”, mentre que a la versió en castellà de la mateixa nota de premsa s’anuncia que Rossana Orlandi és “la prestigiosa galerista y mecenas del diseño italiano y madrina de la feria”.

La inauguració de la fira tindrà lloc el dia 12 de febrer de 2013 a les 20.30 hores, i encara no se sap si serà amb presència de la padrina o bé amb una fada.

Nou comentari