VadeVi
La família Freixenet està de dol per la mort de Pilar Ferrer Sala
  • CA

Pilar Ferrer Sala, dissabte va complir 98 anys i fins a l’últim moment ha estat plenament implicada en l’empresa de la qual n’era propietària d’un terç.

Amb el seu germà, Josep i la seva germana Carmen es repartien la propietat del grup, els tres fills dels fundadors de la companyia Pere Ferrer i Dolors Sala Vivé, i que de fet fins el 2010, eren els únics accionistes i els únics membres del consell d’administració del grup.

Va ser aquell any que es va donar entrada al consell d’administració de Freixenet als 12 cosins de la tercera generació, mentre els de la segon generació, Pilar i els seus germans, van formar un mena d’òrgan consultiu encara actiu.

Pilar Ferrer era la mare de Josep Lluís Bonet, actual president del grup, de la Fira de Barcelona i de la Cambra de Comerç d’Espanya, de Pere Bonet, president de la DO Cava, de Pilar Bonet i d’Eudald Bonet, responsable dels cellers que l’empresa té a La Rioja.

Amb la mort de Pilar Ferrer, queden dos integrants només, de la segons generació. La tercera està formada per 12 persones (cosins entre ells) i la quarta integrada per 47 besnets dels fundadors, dels quals 6 treballen en diversos departaments de l’empresa.

El Grup Freixenet és va tancar el 2014 amb una facturació de 500 milions d’euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa