VadeVi
La FCAC li demana al nou conseller compromís amb el sector per fer front als reptes

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) felicita Josep Maria Pelegrí pel seu nomenament com a conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i demana que, durant aquesta legislatura, es concreti el compromís assolit amb el sector en el marc del Debat de Política Agrària fet al Parlament de Catalunya el passat 14 d’abril.

El president de la FCAC, Josep Pere Colat, posa de manifest l’interès per “treballar estretament amb la Conselleria tot cercant polítiques agroalimentàries de futur que consolidin el sector i que donin valor a les produccions dels agricultors i ramaders. Així mateix, és precís el compromís amb les cooperatives agràries com a eix econòmic bàsic en la vertebració del territori”.

La FCAC és conscient que es tracta d’un moment complicat tant pel context general com en l’àmbit agroalimentari i, precisament per aquest motiu, cal complir amb els compromisos assumits i fer front als reptes que es plantegen atenent a les necessitats del sector.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa