VadeVi
La Federació Espanyola del Vi i el Ministeri d’Agricultura signen un conveni de col·laboració
  • CA

El president de la Federació Espanyola del Vi (FEV) Christian Barré i la ministra d’Agricultura, Isabel García Tejerina han signat un conveni marc de col·laboració que servirà per reforçar les relacions entre el ministeri i la FEV en diferents àmbits d’actuació.

El conveni serà vigent fins dia 31 de desembre de 2018, i el principal objectiu és enfortir la col·laboració institucional que ja existeix amb el ministeri a través de reunions periòdiques i l’intercanvi de forma estable d’informació sobre activitats i dades sectorials.

Així mateix promou la participació de representants de la FEV a les reunions, seminaris, conferències i qualsevol tipus d’esdeveniment que pugui organitzar el ministeri i que pugui ser d’interès per al sector.

El conveni incideix també en la col·laboració entre ambdues institucions en el marc de l’Organització Internacional de la Vinya i el Vi (OIV), amb l’objectiu de fomentar la participació de la FEV en la delegació espanyola per contribuir a la presa de posició.

Miguel A. Torres, nou vicepresident d’Internacionalització de la FEV

Per altra part, la comissió executiva de la FEV ha aprovat el nomenament de Miguel A. Torres, president dels Cellers Torres, com a nou vicepresident d’Internacionalització de la Federació Espanyola del Vi, una àrea que fins ara coordinava el mateix Christian Barré.

Amb la designació de Miguel A. Torres es completa el procés de reorganització interna de la FEV, que es va iniciar el passat mes de desembre amb l’objectiu de reforçar les cinc àrees prioritàries incloses en el Pla Estratègic de la federació i al mateix temps donar més rellevància i participació als cellers socis.

En concret, les noves viceprediències inclouen les àrees d’Internacionalització, relacions amb la cadena alimentària, dret i competitivitat, màrqueting, comunicació, acció territorial i associats.

Les noves viceprediències tindran com a missió coordinar els afers relacionats amb cada una de les seves àrees de treball i podran representar a la Federació en reunions amb l’Administració i a altres institucions rellevants per designació del president.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa