VadeVi
Vallformosa convoca el 8è Sopar Solidari contra el càncer

El Sopar Solidari per la lluita contra el càncer és una iniciativa del Grup Vallformosa que el divendres 8 de juliol arribarà a la vuitena edició. Es tracta d’un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. En aquest sentit, des del 2007 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’any 2011 es va sumar l’associació Ampert. Aquest és un compromís social adquirit i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir ara farà vuit anys després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia.

Els diners recaptats durant aquest acte solidari aniran destinats en un 80% a l’ICO i en un 20% a Ampert per a finançar els següents projectes:

– “Impacte del Programa Conviure amb el càncer en la qualitat de vida dels pacients i familiars” de l’ICO que es realitza des de fa 5 anys i té molt bons resultats quant a satisfacció dels usuaris. L’elaboració de la memòria anual del programa és una garantia de seguiment, avaluació i acompliment del programa. Durant aquests 5 anys els serveis que conformen el programa s’han ampliat i han millorat, gràcies a les aliances establertes amb empreses privades, associacions i entitats.

– Finançar el transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on seran tractats a través de l’Associació Ampert.

Les activitats del 8è Sopar Solidari començaran les 8 del vespre amb un aperitiu i música en directe als jardins de Vallformosa. A continuació, es faran els parlaments de les autoritats i se servirà el sopar de gala. El presentador de l’acte serà el periodista de Catalunya Ràdio, Pere Escobar. Per tancar la nit solidària, s’oferirà un concert final de festa amb l’actuació de Maia.

El preu del tiquet per assistir a l’acte és de 95 euros i també està oberta l’opció de fer donatius a fila zero. Les inscripcions s’han de fer a través del seu lloc web. Per a més informació podeu trucar al 93 897 82 86 o enviar un correu electrònic a sopar.solidari@vallformosa.com.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa