La maduració final a Segura Viudas

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SNDKDx9NcnQ[/youtube]

L’empresa elaboradora de caves i vins Segura Viudas estrena el setè capítol de Diario de Viña 2012, el videobloc on acosta l’esdevenir de la collita de cada any a l’Heretat Segura Viudas.

Amb la verema ben propera, el protagonisme d’aquest capítol recau en el verol, la darrera transformació del cicle vegetatiu del raïm. El canvi de color i d’opacitat que experimenten els raïms són el reflex de la transformació radical que s’esdevé en el seu interior.

Els àcids presents durant la fase de creixement van deixant lloc a l’aparició de la glucosa, responsable de la graduació que tindrà el raïm en el moment de la verema.

Com sempre, en Sebastià Raventós, responsable de viticultura de Segura Viudas, ens guiarà en la importància de controlar aquesta fase crucial de la collita i ens presentarà els treballs culturals que encara es poden fer a la vinya per aconseguir l’equilibri desitjat en el moment de la verema.

Aquest capítol, com els anteriors, està disponible al bloc de la companyia www.diariodevina.com, així com al canal corporatiu “seguraviudastv” a YouTube.

Nou comentari