Guardonats a l’edició 2014 de la Nit de l’Enologia

La Nit de l’Enologia que se celebrarà el 17 d’abril pretén reconèixer la professionalitat i el talent dels enòlegs que tal i com destaquen des de l’associació d’enòlegs, es desenvolupa diàriament amb la màxima entrega i coratge. Per aquest motiu, els membres de la junta de l’associació volen compartir la Nit de l’Enologia amb els enòlegs i representants de tots els àmbits del vi i la vitivinicultura.

Consideren que la seva disciplina, gràcies al seu talent i la seva professionalitat defineix el producte vinícola, i li imprimeix la màxima dedicació per arribar a l’excel·lència.

Aquest any, l’associació també vol reconèixer la importància de la viticultura de qualitat, i per això hi haurà el reconeixement a una persona de referència en aquest àmbit durant més d’un quart de segle.

La promoció de l’enologia, el vi i el seu entorn és fonamental per arribar al màxim nombre de gent, per això hi haurà un reconeixement a una entitat que ha publicat amb èxit la seva feina.

El format serà el mateix que l’any passat, fent que el congrés de l’Associació Catalana d’Enòlegs i La Nit de l’Enologia, es celebrin el mateix dia. Divendres, 17 d’abril durant la jornada laboral, es realitzarà el congrés tècnic, dedicada a Llevats no-saccharomyces. La jornada és un punt de trobada entre enòlegs, viticultors i empreses del sector vitivinícola. A continuació, cap el vespre, la nit de l’enologia i l’endemà dissabte 18 d’abril, es faran una sèrie d’activitats lúdiques, per a tots els assistents a aquests actes.

El lliurament dels guardons, durant la nit de l’enologia, s’amenitzaran amb música en directe i les creacions enològiques dels nominats es podran degustar al llarg de l’acte.

La Nit de l’Enologia d’aquest 2015 es centrarà en tres categories, els nominats són:

-L’enòleg amb la millor trajectòria professional, concretada en la solidesa i coherència d’una línia o un projecte que dóna com a resultat un producte de referència.

-L’enòleg sènior; El reconeixement a un professional, amb més de 25 anys de dedicació, que ja ha viscut la seva edat d’or personal i que s’ha convertit en un referent.

-Mèrit Periodístic; Per la tasca de difusió del món de l’enologia, el vi i el seu entorn.

Els premiats d’aquestes tres categories últimes no s’han de nominar i seran designats per la junta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa