VadeVi
La Reus viu el vi “ultrapassa” totes les previsions

La Reus Viu el Vi “ha ultrapassat” totes les previsions. Així ho han explicat els responsables de la Cambra de Comerç de Reus, el principal organitzador de la fira. De fet, s’han superat de llarg les xifres de l’any passat, que en aquell moment ja van superar les previsions dels organitzadors.

S’han venut més de 7.500 tiquets de degustació, cosa que representa 37.600 degustacions de vi servides, 21.400 degustacions gastronòmiques i més de 45.000 visitants. D’aquesta manera es consolida el certamen com “la fira de vins més importants del sud del país i una de les més importants de tot Catalunya”, segons la Cambra de Comerç de Reus.

Pel President de la Cambra, Isaac Sanromà, aquestes dades posen de manifest l’encert de la fira i, molt especialment, la “bona feina que s’ha fet en haver pogut consolidar-la en només dos anys”. De la mateixa manera, però, Sanromà assegura que difícilment, amb l’actual format, aquestes xifres poden créixer gaire més: “L’espai és el que és, la Plaça Llibertat. I enguany ja hem ocupat al 100% de l’espai disponible, amb 67 cellers i 14 espais de degustació. I en aquest sentit ja ens està bé aquesta dimensió”. Per tot plegat Sanromà considera que el que cal fer durant els propers anys “és mantenir el nivell de qualitat i quantitat d’aquesta segona edició”. Segons la Cambra, tots els expositors han valorat molt positivament la fira i la majoria ja han mostrat la seva predisposició a participar l’any vinent.

Un altre dels trets destacables d’aquesta segona edició de la Reus Viu el Vi ha estat el cicle musical que ha servit per tancar cadascuna de les jornades. Beth, Quico El Cèlio i l’Orfeó Reusenc amb el seu espectacle “Ball de Festa Major”, han omplert cada nit el recinte habilitat al Parc de Sant Jordi.


Inauguració de la Reus Viu el Vi 2010 FOTO: CAMBRA DE COMERÇ DE REUS


Més de 45.000 persones s’han acostat a la plaça de la Llibertat de Reus FOTO: CAMBRA DE COMERÇ DE REUS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa