La URV acull dues conferències sobre sumilleria i taps de suro

L'ofici de sommelier i La influència del tap de suro en el vi són les dues conferències relacionades amb el món vitivinícola que la Universitat Rovira i Virgili ha planificat per aquesta setmana

L’ofici de sommelier i La influència del tap de suro en el vi són les dues conferències relacionades amb el món vitivinícola que la Universitat Rovira i Virgili ha planificat per aquesta setmana.

La primera es fa aquest dilluns a la tarda, en el marc de l’acte de lliurament de diplomes del curs certificat professional de sommelier a partir de quarts de set de la tarda a la Sala de Graus de la Facultat d’Enologia de Tarragona. El conferenciant és César Cánovas, sommelier de Monvínic, establiment de Barcelona que recentment ha estat considerat com a un dels 5 millors bars de vins del món.

La segona es farà dimarts a les sis de la tarda en el marc del 21è Cicle de conferències de la Facultat d’Enologia. De fet serà la conferència inaugural del cicle i serà Ramon Ventura, de Bestap-Maquinària Moderna, qui explicarà quina és la influència de la densitat del tap de suro en l’estanqueneïtat i aroma del vi.

Nou comentari