Fent una passejada per la Finca Nadal de la Boadella es descobrirà la història dels seus ceps i les varietats que s’hi conreuen. Els experts explicaran en què consisteix la maduració del raïm i es podrà tasta directamente del cep.

El joc
Els participants hauran d’endinsar-se a la vinya i troba el Raïm D’or. Mitjançant un refractòmetre de camp comprovaran quin dels equips ha aconseguit el raïm de millor qualitat.

De Raïm a vi
Es visitaran les premses i es veurà com del primer premsat a baixa pressió s’obté el most flor. Es degustarà most després de ser clarificat de forma natural amb l’ajut del temps i es veurà com fermenta -gràcies a l’acció dels llevats- per transformar-se en vi.

El tast
Es farà una visita a la cava subterrània situada a 20 metres de profunditat on es veuran reposar les ampolles mentre fan la criança i se serà testimoni del resultat de la segona fermentació. Finalitzarà la visita amb una degustació de productes Nadal.

Dates i horaris
– Setembre – octubre. Per dates i horaris consultar calendari.
– Laborables : de 10.00h a 14.00h i de 15.00h a 18.00h
– Dissabtes i diumenges : de 10.00h a 14.00h


Un temporer treballa en la verema, a l’Alt Penedès FOTO: ROBERT RAMOS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa