Celler La Vinyeta, vins amb DO Empordà tocats per la Tramuntana.L’empresa empordanesa ofereix a l’estiu tot un reguitzell d’activitats per a fer en família. El divendres 29 de juliol es farà La Vinya i el suro, on es veurà el procés de la lleva del suro, una per les vinyes i les alzines i un tast de vins, a més de manualitats per a la mainada.

El divendres 5 d’agost arriba Un poble dedicat a la vinya, on es descobriran eines antigues i com s’utilitzaven, tot explicant la relació de les persones amb la vinya. No mancarà un tastet de vins del celler i un taller de ceràmica per a la mainada

La vinya abans i ara és el que s’ha preparat pel divendres 12 d’agost. Es coneixeran una vinya vella de més de 100 anys
i una jove de nova plantació. Tot es marida amb un recorregut pel celler, un tast de vins i manualitats amb vímet per a la canalla.

El diumenge 14 d’agost serà el torn del Duet entre vinyes, un concert de Amants de Lulú, que s’acompanyarà d’un sopar a la fresca.

La vinya entramuntanada arribarà el divendres 19 d’agost. Es veurà com aquest vent influeix en les vinyes. També hi haurà
un taller d’estels per a la mainada

I pel divendres 26 d’agost, s’ha deixat la Verema popular, en família, amb Pica-pica de cloenda i educadors infantils per a la quitxalla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa