VadeVi
L’Associació Catalana de Sommeliers no cobrarà la quota d’enguany als seus associats
L'Associació Catalana de Sommeliers estrena web
L’Associació Catalana de Sommeliers estrena web | ACS

!--akiadsense-->

La Junta de l’Associació Catalana de Sommeliers ha decidit no passar la quota pendent d’enguany als associats professionals, degut als moments tan complicats que està vivint el sector. Tot i així, garanteixen que tots els sommeliers associats seguiran gaudint dels serveis, informacions i activitats en condicions avantatjoses que puguin anar sorgint, així com les formacions online gratuïtes que s’estan preparant.

Precisament enmig del confinament l’ACS estrena web. S’hi ha creat un apartat de socis per donar importància i visibilitat als cellers, a les empreses i entitats, i als col·laboradors i patrocinadors que ajuden i donen suport a les activitats que es duen a terme durant tot l’any.

Una d’elles és un concurs que es posarà en marxa en breu a través de les xarxes socials entre els clients dels restaurants, dels socis de l’ACS, amb servei delivery. L’objectiu és promocionar la compra de menjar per emportar, fent que els seus clients pengin fotos a instagram i twitter del que han comprat i del vi amb què ho acompanyaran.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa