VadeVi
Les places del tast per parelles de Vila Viniteca s’esgoten en pocs minuts
  • CA

Cinc minuts podria ser perfectament el temps que el servidor de Vila Viniteca necessita per registrar la participació de 120 parelles al seu tast de vins per parelles, perquè davant la gran demanda existent, mai se superen aquests pocs minuts per donar per completades les inscripcions al concurs.

Aquest matí a les 10h s’obria les portes a formar part d’un jurat que competirà per fer-se amb el reconeixement i els premis d’alt valor econòmic que atorga el certamen. Cinc minuts més tard, l’entitat organitzadora ja feia públic el missatge on anunciava allò d”aforament complet’. “Llista d’espera per rigorós ordre d’arribada de correu electrònic a [email protected], afegien.

La catorzena edició del premi Vila Viniteca de tast per parelles tindrà lloc el proper 13 de març de 2022 a la Casa Llotja de Mar de Barcelona i veurà participar fins a 120 parelles. Després de dues fases de tast, la classificatòria i la final, les parelles que millor determinin els vins, marques, varietats o regions vinícoles a partir d’un tast a cegues, podran fer-se amb aquest desitjat premi:

  • Primera parella classificada: 30.000 euros
  • Segona parella classificada: 7.000 euros
  • Tercera parella classificada: 3.000 euros.

M´és informacióp,

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa