VadeVi
Les cooperatives agràries fan pinya front la crisi

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha convocat la XXVIII Assemblea General Ordinària per al pròxim dijous, 9 de juny. L’acte, que es farà al municipi d’’Almenar (Segrià), està previst que sigui el més multitudinari dels últims anys, atès que ja està confirmada l’assistència de 400 persones.

Per al president de la FCAC, Josep Pere Colat, la resposta massiva a la nostra convocatòria posa de manifest, “sens dubte, la voluntat de les cooperatives agràries de fer pinya front l’actual situació de crisi. Estem convençuts que, amb la força de tots, podrem determinar noves línies d’actuació que ens facilitin l’obertura a nous mercats, estratègies d’intercooperació i polítiques innovadores. El nostre objectiu és augmentar la capacitat competitiva i garantir una renda digna per als nostres associats””.

La cloenda de l’Assemblea General estarà presidida pel president de la Generalitat, Artur Mas, i comptarà amb la presència del conseller d’Agricultura, Josep M. Pelegrí, a més de múltiples personalitats de l’entorn cooperatiu i agroindustrial.

Abans de començar la jornada i amb l’objectiu de potenciar el coneixement mutu entre les cooperatives, els assistents faran una visita guiada a les instal·lacions fructícoles de la cooperativa Almenar Fruits, integrada dins de GrupActel-cooperativa lleidatana de segon grau. També es visitarà la nova agrobotiga d’Almenar Fruits, inaugurada fa pocs mesos.


La Cooperativa Agrícola de Cambrils produeix bàsicament fruites, verdures i oli d’oliva FOTO: COOP. CAMBRILS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa