VadeVi
L’INCAVI organitza una jornada tècnica sobre gestió del reg a les vinyes de la Vall del Corb
  • CA

La introducció del reg a una gran part de les vinyes de la Vall del Corb ha suposat pel sector poder regularitzar les produccions en el temps, com a base de la sostenibilitat de les empreses. La gestió del reg exigeix una òptima decisió del moment i quantitat d’aigua a aplicar, definint una bona estratègia que asseguri i millori la qualitat de la verema sense perdre la identitat i tipicitat del vi de la denominació d’origen.

És per això que l’INCAVI organitza una jornada tècnica telemàtica a les Vinyes de la Vall del Corb, que tindrà lloc el proper 12 d’abril a partir de les 18h, i on es presentaran els resultats dels darrers tres anys de seguiment tècnic del reg, amb la finalitat d’aplicar i valorar les eines de suport a la decisió en el reg i treballar en la seva optimització i bon ús.

El director general de l’INCAVI, Salvador Puig, presentarà la jornada i seguidament, Rosa Bisa, de l’ADV Valls del Corb presentarà els objectius de les experiències en parcel·les de vinya; Lluís Giralt i Elisabet Perna de l’INCAVI explicaran els butlletins de recomanacions de reg en vinya i els resultats de les experiències i el David Tous, de SAF Sampling explicarà com regar amb el suport de les sondes. Seguidament tindrà lloc una taula rodona amb els viticultors Flavià Serret i Anna Escribà i Maria Teresa Sisquella, de l’Oficina del Regant.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través de RuralCat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa