VadeVi
L’Incavi organitza la visita dels estudiants del màster de l’Organització Internacional de la Vinya i el Vi
  • CA
Els estudiants acompanyats dels responsable de l'Incavi
Els estudiants acompanyats dels responsable de l’Incavi

!--akiadsense-->

Del 22 al 26 de gener, i per 30è any consecutiu, l’Incavi ha rebut la visita dels estudiants del Màster que du a terme l’Organització Internacional de la Vinya i el Vi. Aquesta diplomatura internacional especialitzada en la gestió del sector vinícola sorgeix de la Universitat de Montpeller SupAgro (França). Durant la seva estada a Catalunya, l’alumnat segueix el programa organitzat per l’Incavi i la Universitat Autònoma de Barcelona. Catalunya té el privilegi de ser el primer a ser visitat després de França. Tot seguit, els/les estudiants recorreran 25 països, elaboradors i consumidors, tan importants com Sud-àfrica, Austràlia, Nova Zelanda, Grècia, Turquia, la Xina, el Japó, els Estats Units, etc.

Integren la promoció dinou universitaris de tercer cicle procedents de cinc nacionalitats: França, Anglaterra, Suïssa, la Xina i els Estats Units. Durant una setmana, han visitat o visitaran deu cellers de les DO de Catalunya: Miguel Torres, Recaredo, Segura Viudas, La Fou (Grup Roqueta), Edetaria, Mas d’en Gil, Clos Figueras, Clos Mogador, Can Ràfols dels Caus i Sumarroca.

Aquesta experiència els permetrà conèixer de primera mà les estratègies de comercialització i posicionament en el mercat que els directius i tècnics d’aquests cellers i denominacions d’origen els exposin i podran degustar els excel·lents vins i caves de cadascuna d’aquestes firmes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa