VadeVi
‘Lledoners i Caranyanes, varietats que fan país’, jornada tècnica a la DO Empordà
  • CA
Raïm de la DO Empordà

!--akiadsense-->

La DO Empordà i la Càtedra del Vi i l’Oli de l’Empordà organitzen aquest dimarts, 26 de novembre, la jornada ‘Lledoners i Caranyanes, varietats que fan país’ que vol posar en valor l’aposta dels cellers de la denominació per aquestes varietats i aprofundir en el seu coneixement. Els participants tindran ocasió de conèixer les característiques d’aquests ceps en les seves tres coloracions i posar en debat el posicionament d’aquestes varietats.

La jornada es completa amb una ponència sobre detecció de patògens i desenvolupament de nous productes per al seu control i amb un tast de monovarietals de les sis variants de lledoners i caranyanes.

La jornada comptarà, entre altres, amb la participació del president de la DO Empordà, Xavier Albertí; del delegat del rector per al Territori i la Sostenibilitat de la UdG, Jaume Feliu; de l’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó; de la presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers, Anna Vicens; de l’autor de la Guia de Vins de Catalunya; Jordi Alcover; del periodista especialitzat en vins, Miquel Hudin, així com de representants de l’INCAVI, dels cellers empordanesos i de la Universtiat de Girona.

La jornada que és de franc, es farà a l’Auditori dels Caputxins de Figueres a partir de les 16h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa