Lleida classifica vuit restaurants a la final del Cartaví

La semifinal es va celebrar a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida

Aquesta tercera semifinal territorial dels premis CARTAVÍ 2015 a l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Lleida, on un jurat ha escollit els restaurants finalistes d’aquesta edició a la província de Lleida.

El jurat que ha valorat les cartes de vins d’aquesta província ha estat format per: Jaume Gaspà, sommelier; Rafa Gimena, periodista; Gregori Canalias, director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, Xavier Farré, president del CRDO Costers del Segre; i en Joan Fernández, representant del Gremi d’Hosteleria de Lleida.

En aquesta edició s’han presentat més de quaranta restaurants ubicats a la província de Lleida. El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria que passen a la final de Barcelona siguin:

CATEGORIA A

● CAN BOIX de Peramola

● LA BOSCANA de Bellvís

● EL JARDÍ D’ALGUAIRE, d’Alguaire

● ER OCCITAN de Bossòst

CATEGORIA B

● FORMATGERIA PKATUS de la Seu d’Urgell

● CAL XIRRICLÓ de Balaguer

● L’ESTEL DE LA MERCÈ de Lleida

● LA GUSPIRA de Linyola

La categoria C ha quedat deserta.

La propera semifinal tindrà lloc el dia 12 de novembre a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

Els Premis CARTAVI estan organitzats per l’Associació Vinícola Catalana en col·laboració de l’INCAVI, l’Associació Catalana de Sumillers, FIVIN i de les onze denominacions d’origen catalanes.

Nou comentari