Aquesta tercera semifinal territorial dels premis CARTAVÍ 2015 a l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Lleida, on un jurat ha escollit els restaurants finalistes d’aquesta edició a la província de Lleida.
El jurat que ha valorat les cartes de vins d’aquesta província ha estat format per: Jaume Gaspà, sommelier; Rafa Gimena, periodista; Gregori Canalias, director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, Xavier Farré, president del CRDO Costers del Segre; i en Joan Fernández, representant del Gremi d’Hosteleria de Lleida.
En aquesta edició s’han presentat més de quaranta restaurants ubicats a la província de Lleida. El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria que passen a la final de Barcelona siguin:
CATEGORIA A
? CAN BOIX de Peramola
? LA BOSCANA de Bellvís
? EL JARDÍ D’ALGUAIRE, d’Alguaire
? ER OCCITAN de Bossòst
CATEGORIA B
? FORMATGERIA PKATUS de la Seu d’Urgell
? CAL XIRRICLÓ de Balaguer
? L’ESTEL DE LA MERCÈ de Lleida
? LA GUSPIRA de Linyola
La categoria C ha quedat deserta.
La propera semifinal tindrà lloc el dia 12 de novembre a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.
Els Premis CARTAVI estan organitzats per l’Associació Vinícola Catalana en col·laboració de l’INCAVI, l’Associació Catalana de Sumillers, FIVIN i de les onze denominacions d’origen catalanes.