VadeVi
Llena visita el Viver de Celleristes de Barberà de la Conca

El Conseller d’Agricultura Joaquim Llena visita aquest dilluns el Viver de Celleristes de Barberà de la Conca, després que el passat mes de juny hagués anul·lat la visita que tenia prevista per motius d’agenda.

La visita s’emmarca dins de l’acte de signatura del conveni per al programa Leader 2009-2015 amb els tretze Grups d’Acció Local de Catalunya. El programa Leader és un dels eixos del programa de desenvolupament rural del Departament d’Agricultura i Acció Rural de la Generalitat (DAR) a partir del qual es subvenciona diferents propostes dels ciutadans que fomentin l’activitat econòmica i cultural al món rural. A través d’aquest conveni es signaran els quadres financers de cada GAL i es distribuiran les responsabilitats en el procés de gestió del Leader.

El Viver de Celleristes, que va néixer arran del programa Leader 2000-2008, és un projecte impulsat per l’ajuntament de Barberà de la Conca, la Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca, la DO Conca de Barberà i el Consell Comarcal perquè joves emprenedors que volen tirar endavant un celler puguin beneficiar-se del treball conjunt i tirar endavant una activitat que cada un d’ells sol no hagués pogut posar en marxa.


Llena signa amb els 13 Grups d’Acció Local la continuitat del programa Leader FOTO: DAR


El Viver de Celleristes es va inaugurar a finals de gener de 2008 FOTO: DAR


El conseller d’Agricultura Joaquim Llena durant la seva visita al Viver de Celleristes FOTO: DAR

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa