VadeVi
Malena Fabregat i Manuel Rivera protagonitzen La felicitat possible

Què és i què representa avui el vi? El cicle de debats mensuals La felicitat possible, a Arts Santa Mònica de Barcelona (Rambles), vol respondre a aquesta pregunta fonamental reunint una vintena de veus diverses procedents de la viticultura, la societat i el pensament. El consum i la comunicació del vi centren avui el debat número 5, on intervenen Malena Fabregat (bloguera a observatoriodevino.com, sociòloga i comunicadora de la cultura del vi) i Manuel Rivera (poeta i editor), a les set de la tarda.

La felicitat possible tracta les dimensions i percepcions canviants del vi. Ho fa amb nou sessions centrades en tres eixos temàtics: el Territori, la Quotidianitat i l’Hedonisme. Tres idees a partir de les quals abastar tots els angles del diàleg.

Cada sessió compta amb dos ponents d’excepció: un d’ells actiu al món professional del vi (viticultor, enòleg, elaborador, negociant, comunicador…), l’altre procedent d’àmbits diferentes, des de l’art fins a la medicina, des de l’antropologia al periodisme.

La felicitat possible és una iniciativa creada i organitzada per El Vi a punt, plataforma de productes i idees vinculats al vi.


EL CENTRE ARTS SANTA MÒNICA ACULL EL CICLE LA FELICITAT POSSIBLE FOTO: ELVIAPUNT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa