Mas Bertran presentarà dins la campanya de Nadal el nou Mas Bertran X80, un Clàssic Penedès de gamma alta que inaugurarà la nova línia de productes del celler de Sant Martí Sarroca. Aquest nou escumós de llarga criança (2011), amb bombolla delicada i ben integrada, està elaborat amb un 85% de xarel·lo provinent de vinyes de més de 80 anys, juntament amb un 15% de sumoll. Amb aquest cupatge, el celler es reafirma en la línia de defensa de les varietats autòctones del Penedès per a l’elaboració de vins i escumosos.

La sortida al mercat d’aquest nou Clàssic Penedès juntament amb l’Ancestral (100% xarel·lo amb una criança de sis mesos i amb els sucres provinents exclusivament del raïm) que ja ha començat a sortir, sobretot, per a l’exportació, són els dos nous projectes que el celler té per als pròxims mesos.

Tanmateix, Mas Bertran va néixer amb la vocació de posar en valor el turisme del vi al Penedès. Precisament, amb aquesta intenció el celler afegeix a l’oferta de visites habituals, la programació d’activitats lúdiques pensades per a cada estació de l’any. Sota el paraigua de “Les quatre estacions de Mas Bertran”, el celler ha programat activitats per a la tardor, l’hivern, la primavera i l’estiu amb la intenció d’atraure públics diversos al celler per introduir-los en el món del vi.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa