Sota el nom d’ENOCULTURA’T, Mas Comtal ha organitzat un cicle de propostes relacionades amb la cultura del vi i del paisatge per difondre temes de vinya, territori, gastronomia, vi i de tot allò que d’una manera o altre pugui estar relacionat amb aquest món tant apassionant.

El proper 20 de març comença aquest cicle amb la primera proposta aue du per títol “Vols empeltar Malvasia?Taller d’empelt a la vinya Janetes”.

La jornada començarà amb un esmorzar entre vinyes i tot seguit s’empeltarà una vinya de forma tradicional. El celler planteja com un privilegi recuperar aquesta tradició i aprendre aquesta tècnica de la mà d’Albert Milà, propietari del celler i gran coneixedor del territori.

Després del taller, un tast de vins posarà punt i final a una activitat que oferirà la oportunitat de conèixer una tasca molt tradicional, la d’empeltar a la vinya. Una tasca que amb el temps es va perdent.

Mas Comtal, ubicat a Avinyonet del Penedès, és un celler d’una llarguíssima tradició vitivinícola que elabora vins ecològics dels denominats d’autor.

L’activitat es farà diumenge dia 20 de març a les 10:30h, té una durada de 3 hores aproximadament i un preu de 20 euros per persona.

Les reserves i inscripcions es poden fer a travé sdel correu electrònic [email protected] i del telèfon 938 897 00 52.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa