Mas Comtal vol empeltar amb les visites

El celler proposa una acitvitat per mostrar la tècnica de l'empelt

Sota el nom d’ENOCULTURA’T, Mas Comtal ha organitzat un cicle de propostes relacionades amb la cultura del vi i del paisatge per difondre temes de vinya, territori, gastronomia, vi i de tot allò que d’una manera o altre pugui estar relacionat amb aquest món tant apassionant.

El proper 20 de març comença aquest cicle amb la primera proposta aue du per títol “Vols empeltar Malvasia?Taller d’empelt a la vinya Janetes”.

La jornada començarà amb un esmorzar entre vinyes i tot seguit s’empeltarà una vinya de forma tradicional. El celler planteja com un privilegi recuperar aquesta tradició i aprendre aquesta tècnica de la mà d’Albert Milà, propietari del celler i gran coneixedor del territori.

Després del taller, un tast de vins posarà punt i final a una activitat que oferirà la oportunitat de conèixer una tasca molt tradicional, la d’empeltar a la vinya. Una tasca que amb el temps es va perdent.

Mas Comtal, ubicat a Avinyonet del Penedès, és un celler d’una llarguíssima tradició vitivinícola que elabora vins ecològics dels denominats d’autor.

L’activitat es farà diumenge dia 20 de març a les 10:30h, té una durada de 3 hores aproximadament i un preu de 20 euros per persona.

Les reserves i inscripcions es poden fer a travé sdel correu electrònic visites@mascomtal.com i del telèfon 938 897 00 52.


Nou comentari