El Celler Mas Foraster de la Conca de Barberà treu aquesta setmana el nou vi jove Josep Foraster Collita 2010 i el Josep Foraster Criança 2007.

Per a l’elaboració d’aquest vi jove s’efectua la verema un parell de dies abans del punt òptim de maduració per a mantenir la frescor del raïm, procedent d’unes vinyes situades a 370 metres d’altitud als vessants assolellats de les muntanyes. Ricard Sebastià, de Mas Foraster, afirma que s’ha “buscat la màxima expressió de les aromes primaris i fer un vi fàcil i directe que mostri el potencial d’un vi jove”. Les varietats emprades són ull de Llebre i cabernet sauvignon.

També està disponible el Josep Foraster Criança 2007, que incorpora sirà i passa en bótes de roure francès 12 mesos. S’embotella i reposa en ampolla d’un mínim d’un any. Ricard Sebastià assenyala que un cop exhaurit el 2006 s’ha decidit treure el mercat el del 2007, una anyada que va ser més càlida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa