VadeVi
Maurel 2008 i Can Bonastre Criança 2006 tornen a ser premiats en un concurs internacional

Només dues setmanes després de rebre la Medalla d’Or a Challenge du Vin per al Can Bonastre Criança 2006, i la Medalla de Plata en el Concours Mondial de Bruxelles per al Maurel 2008, la Bodega Can Bonastre ha estat novament guardonada per la qualitat dels seus vins, aquesta vegada en el concurs International Wine & Spirits Competition.

En concret el celler ha rebut dues medalles de plata per els vins Maurel 2008 i Can Bonastre Criança 2006. El Maurel 2008 és un chardonnay 100% amb un mes de fermentació en bóta i sis mesos de criança a la mateixa bóta de roure francès, realitzant battonage cada dos o tres dies. El Can Bonastre Criança 2006 és un cupatge de Cabernet Sauvignon i Merlot, amb dotze mesos de criança en bóta. Ambdós es vènen actualment a Espanya i s’exporten als Estats Units, el Brasil, Holanda, Anglaterra i Bulgària.

“Aquests vins requereixen molt esforç i temps per a la seva elaboració”, explica l’enòleg de la bodega César Torrijos, “i les medalles suposen un reconeixement de tot l’equip a tanta feina i il·lusió dedicats als nostres vins”. Torrijos és el director del celler des de fa 3 anys, quan el propietari i fins llavors enòleg del celler Martí Vallès, li va confiar la direcció.

International Wine & Spirits Competition és una concurs anuals de vins que se celebra a Anglaterra des del 1969. El jurat, que està format per professionals del sector, tasta a cegues diferents vins que estan dividits en diferents categories. En cas de no atorgar cap medalla d’or en una categoria, la medalla de plata més ben puntuada rep l’apel·latiu Best in Class, com és el cas dels dos vins de Can Bonastre en aquesta edició.


Can Bonastre Maurel 2008 FOTO: CAN BONASTRE


Can Bonastre Criança 2006 FOTO: CAN BONASTRE

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa