Mercat Terra Endins arran de mar

El Mercat Terra Endins es duu a terme cada diumenge i festiu al port de la Barceloneta. Foto: VADEVI.cat

El Port de la Barceloneta torna a oferir el 10 de març als barcelonins i a visitants d’un altre tast, després de l’èxit del Tast de Vins de Carnaval. Aquest cop es podrà fer un maridatge de vins catalans amb formatges d’arreu. Com sempre els acompanyarà el ja estable Mercat Terra Endins amb gastronomia diversa i seran claus per a completar l’enllaç de vi i gastronomia. De manera excepcional, s’hi podrà adquirir els estris tradicionals i artesans de la cuina.

El Passeig Joan de Borbó acollirà la mostra per degustar vins de la DO Montsant, DO Terra Alta i Cava. La presentació serà a càrrec de l’equip de professionals que han seleccionat la mostra en base a la relació qualitat/preu. S’orientarà als participants per a fer un bon maridatge amb els formatges catalans del tast: Roura Soler, Muntanyola, de la Formatgeria Herbacol i també provinents de les Illes Canàries. El Mercat obrirà a les 10 i el tast iniciarà a les 11 del matí. Mercat i Tast romandran oberts fins a les 9 del vespre. El tiquet de 3 vals de degustació dels vins de territori català, i una copa d’obsequi tindrà un preu de 5 euros.

Els 20 primers obtindran un 2X1 per al proper tast d’abril

Un cop més, el tast seguirà oferint la possibilitat de conèixer la presentació bag-in-box. L’edició passada va ser un valor molt apreciat pels qui van participar de la celebració. La imatge innovadora de l’envàs BiB sorprèn a tot aquell curiós i sobretot a aquells que saben apreciar els múltiples avantatges de conservació, comoditat, lleugeresa, logística i per ser totalment reciclable i més resistent que els envasos convencionals.

Diumenge 10 de març d’11:00 a 21:00h al Passeig Joan de Borbó. Metro Barceloneta.

Nou comentari