VadeVi
Més d’un miler de persones a les enovisites del Cavatast 2011

Els passats dies 7, 8 i 9 d’octubre, el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès va ser present en una nova edició del Cavatast, promovent l’oferta enoturística del Penedès entre els nombrosos assistents que van omplir Sant Sadurní durant 3 dies, corroborant un any més l’exit d’aquest esdeveniment, que enguany arribava a la seva 15ª edició.

Enguany i com a novetat, el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, va presentar un completíssim programa d’activitats al voltant del vi i el cava, que amb més de 90 activitats, va permetre als turistes i visitants poder completar la seva presència al Cavatast, i aprofundir els seus coneixmenets i experiències amb el món del cava. Viure experiencies enoturístiques en caves i cellers del Penedès.

En aquesta primera edició de les enovisites al Cavatast, hi van participar més de 1000 persones (1042), denotant un cop més, segons paraules dels responsables d’enoturismePENEDÈS, el gran interès que l’enoturisme i el món del vi i el cava desperta entre els consumidors, i a la vegada les ganes de saber, conèixer i viure experiències al voltant dels cellers.

Durant aquests tres dies, l’estand del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, va rebre un gran nombre de consultes al voltant de l’enoturisme i les propostes que el Penedès ofereix en aquest àmbit, refermant un cop més el potencial de creixement d’aquesta activitat en el nostre territori.


Visites a cellers del Penedès FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa