Més de 300 espectadors al primer concert del Música a les Vinyes

Els concerts se celebren al conjunt medieval de Torre-ramona. Foto: VADEVI.cat

El primer concert del Festival de Música a les Vinyes, celebrat dissabte passat, va impressionar els més de 300 espectadors que van assistir al recinte medieval de Torre-ramona (Subirats).

El duet entre les cordes del guitarrista flamenc Pedro Javier González i el contrabaix del mestre del jazz Horacio Fumero van transportar els assistents a un viatge cap al sud, interpretant un diàleg on els temes de conversa van ser el tango, la milonga, la buleria i altres estils tractats des de la improvisació jazzística.

El prestigi d’aquests dos músics es va correspondre amb una tècnica i un feeling excepcionals. El so flamenc de González, càlid i mediterrani, va combinar perfectament amb el contrabaix de Fumero, ple de jazz i de les essències folklòriques de l’Argentina, tot creant una autèntica fusió musical.

El maridatge de Cava i Préssec d’Ordal, un “Música a les Vinyes” amb trossets de préssecs d’Ordal servits directament dins la copa de cava i introduït a les darreres dues edicions del festival, va tornar a agradar molt i va significar un excel.lent final de la vetllada, a la qual va haver-hi un reconeixement a tots els col.laboradors en l’organització del Festival durant aquests primers deu anys de vida.

El Patronat de Turisme de Subirats organitza el Festival de Música a les Vinyes amb la col.laboració de l’Ajuntament de Subirats, Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava Sant Sadurní i Família Bori De Fortuny.

Nou comentari