La DO Montsant es va presentar a Barcelona davant una trentena de membres del Col·legi de Farmacèutics en un acte que va obrir el president del Consell Regulador, Jaume Domènech, que va explicar als assistents les característiques i els trets diferenciadors de la denominació d’origen.

El prescriptor Antoni Sales va dirigir un tast en el que es van degustar els vins blancs Lo Mets (Cooperativa dels Guiamets) i Les Sorts (Celler del Masroig), i els vins negres Sarroges (Celler Serra Major), Costers del Gravet (Celler de Capçanes) i Solpost (Cellers Sant Rafel).

El tast, que es va realitzar amb l’exclusiva copa Riedel Montsant, forma part de les iniciatives dutes a terme per la DO per donar a conèixer la qualitat, diversitat i singularitat dels vins que elaboren els cellers que formen part de la DO Montsant.

D’altra banda, a l’entrada de la sala on va tenir lloc la presentació, els cellers de Capçanes, Sant Rafel, El Masroig i Serra Major van oferir tasts dels seus vins a les persones que participaven en els diferents cursos i seminaris que ahir tenien lloc a la seu del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa