Aquesta setmana ha entrat en funcionament a la nova proposta gastronòmica de Monvínic ideada per Guillem Oliva, director gastronòmic. Un canvi que respon al desig d’evolucionar el concepte basat en el compartir que busca Monvínic.

La principal novetat és un canvi en el format de la carta amb proposta d’entrants, plats principals, plats de temporada i postres. A més a més, la nova carta ofereix dos possibles menús tancats per tal d’oferir als comensals la possibilitat d’acostar-se a la idea del que és l’experiència Monvínic amb una proposta que prové directament de la casa.

Pel que fa als entrants, per exemple, “Hem volgut agrupar-los en tres famílies, que són tres viatges, per facilitar que els clients puguin gaudir de la diversitat i riquesa de la proposta gastronòmica des del principi” explica Guillem Oliva.

Un altre dels canvis substancials és l’aparició de dos menús tancats. El menú de temporada ofereix als comensals la possibilitat d’acostar-se a la idea del que és l’experiència Monvínic amb una proposta equilibrada. Per la seva banda, el ‘Clàssic Monvínic’ ofereix un menú més llarg i festiu, amb la presència de plats més contundents que representen la filosofia de Monvínic i que s’han convertit en imprescindibles de la cuina de Guillem Oliva.

El restaurant Monvínic, que va obrir l’any 2008, ofereix fins a 3.000 vins d’una vintena de països.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa