VadeVi
Ha mort Paco Rodero, ‘alma mater’ de Pago de los Capellanes

“És el dia més trist per a la família Rodero Villa i per a totes aquelles persones vinculades a Pago de los Capellanes i O Luar do Sil. Ha mort Paco Rodero del Río, fundador juntament amb la seva esposa Conchita Villa del celler Pago de los Capellanes l’any 1996″.

Ens deixa un dels cellerers més reputats, reconeguts i respectats d’Espanya. Paco Rodero (1950-2023) ha mort a l’edat de 73 anys després d’una vida dedicada al sector del vi. Ara tot just feia un quart de segle que donava vida a Pago de los Capellanes, però la seva trajectòria havia estat vinculada a altres cellers, viticultors i projectes de la zona de Ribera del Duero.

“Ens deixa la meitat de l’alma mater de Pago de los Capellanes”, diu la família en un escrit que ha compartit lamentant la pèrdua. Un escrit on en recorden el seu “impuls incansable, entusiasme i la dedicació a la terra, a la seva estimada Pedrosa de Duero i a tota la Ribera del Duero”. Era pur “lideratge, visió, intel·ligència i força de voluntat”, compartiran els seus familiars.

View this post on Instagram

A post shared by Pago de los Capellanes (@pagodeloscapellanes)

In memoriam

La família el recorda com a fill de viticultors, cellerer i empresari; com a marit, pare i avi. “Una persona estimada, que s’ha fet a si mateixa i amb les arrels tan profundes com les vinyes més velles del cor de Ribera. Un líder nat que ha somiat i ha fet somiar, que ha ensenyat i que ha deixat tant per fer. Que ha contagiat entusiasme i que ha format un equip indestructible i etern amb Conchita Villa”.

I conclouen, “el seu record i passió ensenyant i compartint sempre estaran vius entre les vinyes, prop del Duero, a la ribera del Sil, i entre totes les persones que estimen els seus vins”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa