Antoni Salas va ser un gran impulsor i difusor del vi de les comarques tarragonines. Foto: tarracovinoleum.cat

Antoni Salas Jordà (Tarragona, 1947) va morir sobtadament dissabte als 64 anys.

Sommelier, professor i comunicador amb una àmplia formació acadèmica, va ser membre fundador de Mestres Cellerers de Catalunya; membre de l’Associació Catalana de Sumillers des de la seva fundació el 1990; secretari executiu de ANCEV (Associació Nacional de Comerços Especialitzats en Vi); professor d’Anàlisi Sensorial de la Universitat de Barcelona i la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona; membre del Comitè de Tast de la DOQ Priorat; cap de Gestió de l’Associacio Empresarial d’Hostaleria de Tarragona; president de la Comissió de Turisme de la Cambra de Comerç de Tarragona.

També va ser propietari del 1984 al 2000, de d’Sumpta, una de les primeres vinacoteca de l’Estat i director de La Boella .

Actualment estava jubilat, però el seu caràcter incansable i la seva condició d’enòfil, el va empènyer a informar en mitjans de comunicació especialitzats com www.infovi.cat i des del seu propi bloc www.tarracovinoleum.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa