Mos de xocolata, tast de moscatell

TORROdeVI, una exquisitat que marida la gastronomia nadalenca tradicional del torró amb el vi dolç de postres penedesenc per excel·lència

El TORRÖdeVI s’elabora amb cacau de Guinea i moscatell català Foto: PANSdeVI

Torró de vi moscatell amb xocolata negra trufada

PVP aprox: 12 € (380g)

PANSdeVI. Tel.: 618 234 562

Web: www.pansdevi.com

Correu electrònic: pansdevi@gmail.com

Tres amigues de Vilafranca del Penedès van decidir crear una alternativa gastronòmica relacionada amb el món del vi.

Així va néixer el PAdeVI, amb una fórmula ben senzilla: aigua, sal, llevat, farina i vi. A partir d’aquí han creat una nova proposta per a aquest Nadal, el TORRÓdeVI.

Els tastos realitzats prèviament per l’elaboració d’aquest producte amb vi de diverses varietats autòctones catalanes com la parellada, el moscatell, el xarel·lo i la macabeu, han donat el resultat que el maridatge perfecte amb la xocolata és la varietat moscatell.

Per aquest motiu el TORRÓdeVI de PANSdeVI porta un 22% de vi moscatell. El vi ha estat envellit en bóta de roure francès 18 mesos i és el maridatge perfecte per a la xocolata de Guinea trufada amb nata i les panses macerades.

La textura exterior de la cobertura de xocolata negra és cruixent fins que agafa a la boca la temperatura de fusió, moment en que es desfà i deixa anar les aromes de cacau.

El farciment interior de xocolata trufada amb nata és cremós i delicat i les panses macerades li donen un joc de textures i gustos molt encertat.

Nou comentari