El TORRÖdeVI s’elabora amb cacau de Guinea i moscatell català Foto: PANSdeVI

Torró de vi moscatell amb xocolata negra trufada

PVP aprox: 12 € (380g)

PANSdeVI. Tel.: 618 234 562

Web: www.pansdevi.com

Correu electrònic: [email protected]

Tres amigues de Vilafranca del Penedès van decidir crear una alternativa gastronòmica relacionada amb el món del vi.

Així va néixer el PAdeVI, amb una fórmula ben senzilla: aigua, sal, llevat, farina i vi. A partir d’aquí han creat una nova proposta per a aquest Nadal, el TORRÓdeVI.

Els tastos realitzats prèviament per l’elaboració d’aquest producte amb vi de diverses varietats autòctones catalanes com la parellada, el moscatell, el xarel·lo i la macabeu, han donat el resultat que el maridatge perfecte amb la xocolata és la varietat moscatell.

Per aquest motiu el TORRÓdeVI de PANSdeVI porta un 22% de vi moscatell. El vi ha estat envellit en bóta de roure francès 18 mesos i és el maridatge perfecte per a la xocolata de Guinea trufada amb nata i les panses macerades.

La textura exterior de la cobertura de xocolata negra és cruixent fins que agafa a la boca la temperatura de fusió, moment en que es desfà i deixa anar les aromes de cacau.

El farciment interior de xocolata trufada amb nata és cremós i delicat i les panses macerades li donen un joc de textures i gustos molt encertat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa