VadeVi
La Mostra de Vins i Caves canvia d’ubicació però es manté per la Mercè
  • CA
Estand de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya que aquest 2019 es farà a la Ronda de Sant Antoni durant les Festes de la Mercè
Estand de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya que aquest 2019 es farà a la Ronda de Sant Antoni durant les Festes de la Mercè | Incavi

!--akiadsense-->

La Mostra de Vins i Caves de Catalunya es farà aquest 2019 durant les Festes de la Mercè de Barcelona, però a un lloc nou, a la Ronda de Sant Antoni.

Aquest esdeveniment està buscant el seu lloc, temporal i físic, tot i que està a punt de fer 40 anys. Semblava que el Passeig Lluís Companys de Barcelona i les Festes de la Mercè eren la combinació perfecta, però certes desavinences amb l’Ajuntament de Barcelona van obligar a repensar-ho. El consistori volia l’emplaçament per altres usos durant la festa de la patrona i a canvi oferia la ublicació en qualsevol altra data.

Una primera prova va ser fa dos anys. Es va mantenir la Mostra a Arc de Triomf, però es va canviar de data i es va celebrar a finals d’octubre. La segona prova va arribar l’any passat. Es va fer coincidir amb la celebració de la ciutat però es va optar pel Moll de la Marina a la Vila Olímpica.

En els dos casos, tot i que l’afluència de públic va ser notable, la fòrmula temporal i física no va permetre repetir èxits d’edicions anteriors. Ara la 39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya es farà durant la Mercè i en un lloc més cèntric i més a prop d’on es fan moltes de les activitats de les festes.

El director de l’Incavi, Salvador Puig valora “molt positivament aquesta nova ubicació gràcies a l’acord amb l’Ajuntament” que serà concretament allà on hi havia la carpa del mercat provisional de Sant Antoni durant les obres.

Aquest esdeveniment que s’ha convertit en una cita important pels amants del vi de Barcelona tenint en compte que ja arriba a l’edició 39, obrirà les portes divendres dia 20 de setembre i s’allargarà fins dia 24 de setembre. La Mostra l’organitza el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), a través de l’INCAVI i PRODECA i properament s’obrirà el termini perquè els cellers interessats hi puguin participar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa