VadeVi
La Mostra de Vins i Caves de Catalunya torna a la Mercè amb més de 500 referències
  • CA
Presentació de la 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya
Presentació de la 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya

!--akiadsense-->

La 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya que organitza l’Incavi, se celebrarà del 21 al 24 de setembre tot coincidint amb les Festes de la Mercè de Barcelona com era tradicional. L’any passat no es va poder fer per manca de coincidència amb l’Ajuntament de Barcelona perquè l’Incavi volia mantenir el mateix emplaçament al Passeig Lluís Companys que també havia esdevingut tradicional.

En aquesta 38a edició i després d’una llarga negociació amb el consistori barceloní es va assolir l’acord de mantenir l’esdeveniment per les Festes de la Mercè però canviant d’ubicació. Es farà al Moll de la Marina al costat de les torres de la Vila Olímpica, amb la presència de 55 cellers i amb més de 500 referències de totes les denominacions d’origen catalanes, inclosa la DO Cava.

“L’obsessió del departament”, ha assegurat la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, “és acostar el vi a la ciutadania i durant aquesta mostra Barcelona esdevindrà la capital vitivinícola d’un país vitivinícola”. Jordà ha recordat que el sector del vi és el tercer motor econòmic pel que fa a exportació en la indústria alimentària i ha dit que “cal que nosaltres també ens en sentim orgullosos”.

De la seva banda el director de l’Incavi, Salvador Puig ha destacat el repte que suposa el canvi d’ubicació de la Mostra. “Tenim tot el suport de l’Ajuntament de Barcelona i tot i que no estarem al rovell de l’ou de les Festes de la Mercè, aquest nou emplaçament potser un bon reclam que a un públic més jove que també li fa falta al sector del vi”, ha assegurat.

A la 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya hi haurà també dues sales de tast per aprofundir en el coneixement de vins i caves catalans i una botiga per poder comprar vins. A més a més, en aquesta botiga es podran adquirir productes de merchandising, com samarretes o altres, els beneficis dels quals, es destinaran en aquesta ocasió a al projecte Proactiva Open Arms.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa