VadeVi
El club de vins més important d’Europa, visita la comarca del Priorat

La DOQ Priorat i la DO Montsant rebran els dies 4 i 5 de setembre una delegació de l’associació sueca Munskänkarna, el club de vins més gran d’Europa, amb més de 24.000 adherits, que ha escollit la comarca del Priorat com a “Regió vitivinícola de l’any 2016”.

Durant aquestes dues jornades els membres de Munskänkarna aprofundiran en el coneixement dels vins i exploraran les possibilitats enoturístiques de totes dues denominacions d’origen. Presentacions, tastos i visites a cellers s’inclouen en l’intens programa que han dissenyat les dues DO i que ha comptat amb la coordinació del Consell Comarcal del Priorat.

L’elecció del Priorat com a “Regió vitivinícola de l’any 2016” ha tingut en compte criteris com la qualitat dels seus vins i la destinació, i també el fet que hi hagi un bon nombre de referències de Priorat i Montsant comercialitzant-se tant a Suècia com a Finlàndia (país en el qual el club també hi és present).

La distinció del Priorat per part de Munskänkarna atorgarà gran visibilitat a la DO Montsant i a la DOQ Priorat entre els membres del club. Recomanacions de vins i propostes enoturístiques seran publicats a la revista que l’associació distribueix entre els socis, a la seva pàgina web i als butlletins de notícies.

En aquest sentit, s’espera que la focalització del club en Priorat i Montsant durant el 2016 es tradueixi en un increment de les comandes de vins de les dues DO a Suècia i Finlàndia. També es preveu que el Priorat rebi durant el proper any major afluència de visitants procedents d’aquests països.

La visita de la delegació de Munskänkarna compta amb el suport de l’associació Priorat Enoturisme, l’Agència Catalana de Turisme i del Patronat de Turisme de la Costa Daurada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa