VadeVi
Natàlia Puig substitueix Montse Nicolàs a la Carretera del Vi
  • CA

Mireia Torres va passar la presidència a Montse Nicolàs l’any 2019 i ella, després de presidir l’entitat fins avui, ha cedit el seu lloc a Natàlia Puig, que des d’ara s’erigeix com a nova presidenta de la Carretera del Vi. Així, es dona compliment a l’estipulat en l’acte fundacional de donar rotació de presidències entre tots els cellers de la wine road.

Puig prové de la família que des de fa dècades gestiona el celler Puig-Batet, un petit projecte situat a Sant Pere de Ribes, especialitzat en l’elaboració artesanal de vi dins la DO Penedès. Amb el conreu a la finca del Corral d’en Massó, han recuperat unes vinyes amb quasi 100 anys d’història, en unes terres properes al mar i a la muntanya, al vell mig del Parc Natural del Garraf. A més a més, el celler es defineix per la seva amplia oferta d’activitats enoturístiques molt centrades en conèixer la vinya d’on neixen els seus vins. Natàlia Puig s’encarrega de la comercialització dels vins de Puig-Batet i és també responsable del seu centre de visites.

Premis Vinari 2021, la Gala: Premi Turisme de Barcelona, millor iniciativa enoturística per la Carretera del Vi | Foto: Jordi Play

Montse Nicolàs, tot i haver estat al càrrec en un període delicat a causa de la pandèmia de la Covid-19, ha fet una gran tasca dins de l’associació, en una època on els cellers han hagut d’adaptar-se a la situació sanitària i impulsar espais com els wine bars per diversificar la seva oferta enoturística i oferir als visitants espais a l’aire lliure per gaudir de la cultura vinícola. També l’aposta per mantenir oberts els cellers com a oferta turística de proximitat ha repercutit en un increment de visites d’àmbit local i català. Tot aquesta feina es va veure reflectida amb el guardó a la Millor Iniciativa Enoturística als Premis Vinari 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa