Neix Temps de Vi, una mostra per promocionar els vins catalans

Els organitzadors de la fira durant la presentació Foto: Temps de Vi

Vilanova i la Geltrú celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juny la fira de Temps de Vi, una mostra que promourà els vins elaborats a la terra, amb totes les Denominacions d’Origen existents, conjuntament amb la cultura i el patrimoni del municipi. Així ho han exposat els organitzadors de l’acte, Carles Carbonell i Oscar Villagarcía en l’acte de presentació aquest dimecres.

La plaça de les Neus, la Rambla Principal i la plaça de la Vila seran els escenaris on se celebrarà l’esdeveniment en que s’espera que hi hagi una trentena d’estands de diferents cellers, estands gastronòmics amb productes autòctons, una carpa de tastos i maridatges, també hi haurà un espai destinat a les actuacions musicals i zones de consum. La fira combinarà la viticultura amb diferents àmbits artístics i empresarials i ocuparà 6000 metres quadrats del centre urbà de la ciutat.

Paral·lelament, Temps de Vi comptarà amb un acte estrella: tastos a alta mar. La ubicació marinera del municipi ha facilitat l’organització de tastos dalt d’un vaixell com un tret diferenciador de la resta de fires de Catalunya. A més, un altre dels atractius de la mostra serà el taller Els vins catalans al restaurant que comptarà amb destacats ponents de la gastronomia i la distribució. La voluntat és incentivar el debat i coneixement del producte català entre el públic que hi assistirà.

Temps de Vi busca dirigir-se tant al públic aficionat al vi que vol conèixer més sobre aquest món, com el professional i especialista que podrà potenciar les relacions comercials amb el sector. La missió de la fira és promoure i difondre la cultura catalana del vi a través d’un acte que vol unir l’enologia amb l’art i l’empresa per aconseguir educar i motivar el consum intel·ligent entre la població local.

Nou comentari