VadeVi
Neix una botiga on-line de venda de vins catalans

Els propietaris de la botiga Esperit de Vic, situada a la Plaça de Santa Teresa de la capital d’Osona s’han decidit a fer el salt a la xarxa. Des d’aquest juliol ja es poden comprar vins i caves a través de la web vinscatalans.cat. L’objectiu és fer accessibles per a tothom els vins i caves de Catalunya, en especial, els que provenen de producció ecològica. Per això, la botiga ofereix la possibilitat de rebre a casa -a pobles i ciutats de tot Catalunya- un gran assortit de vins i caves catalans en 48 hores.

D’altra banda, a més de fer comandes, els aficionats al vi català també poden fer suggeriments i comentaris als propietaris de vinscatalans.cat a través del facebook i el blog de la botiga.

També s’hi poden comprar cerveses, brandys i cognacs, rom, whisky, vermuts i licors diversos a més d’accessoris del món del vi i alguns productes d’alimentació.

Vinscatalans.cat està adherida al programa europeu Wine in Moderation que promou el consum responsable del vi. També formen part d’aquest programa altres comerciants, productors i empreses relacionales amb el món del vi, que estan implicades en promoure la cultura del vi per gaudir-ne sense excessos.


Vins i caves catalans FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa