VadeVi
Ni la pluja torrencial aigualeix el vi de la Terra Alta
  • CA

Aquest dilluns i com a cloenda de la Festa del Vi de Gandesa, la DO Terra Alta ha organitzat un tast adreçat als professionals, al que hi han participat uns 150 professionals de la restauració, sommeliers i xefs, amb representació de 12 restaurants guardonats amb estrella Michelin. Els cellers que han ofert els seus vins han estat 26.

Els elements, però, van intentar aigualir la festa, amb una pluja torrencial que va impedir que part del programa previst, concretament la visita a les vinyes, es pogués dur a terme. Malgrat tot, l’acte principal, el tast professional a l’esglesia del Poble Vell de Corbera d’Ebre es va poder desenvolupar amb normalitat, i fins i tot i havia qui opinava que la pluja que retronava, en alguns moments de forma eixordadora, al sostre de metacrilat de l’esglesia -reconstruida després de quedar gairebé aterrada pels bombardeigs de la Guerra Civil- afegia un toc dramàtic que feia més intens el tast.

Posteriorment, el dinar que s’havia de fer en una masia encarada al Parc Natural dels Ports, es va desenvolupar al restaurant Nou Moderno de Vilalba dels Arcs, que va servir plats de la gastronomia terraltenca, entre els quals no va faltar una versió actualitzada de la clotxa, entre d’altres exquisitats.

Durant el dinar, els assitents van poder seguir tastant els vins de la DO Terra Alta i comentar-los amb els elaboradors, que també van assistir a l’àpat, i que es va servir a peu dret per facilitar aquest diàleg entre convidats i celleristes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa